Velkommen

Book en tid


Velkommen

Klinikken holder lukket i uge 52 - på gensyn i uge 1 2023Glædelig jul og godt nytår
Hos mig får du professionel pleje/behandling af dine fødder

Jeg hedder Mette Jakobsen og er uddannet lægeeksamineret Fodplejer på Odense Fodplejeskole,
som er godkendt af brancheforeningen SADF.


Mit medlemskab hos SADF sikrer dig en høj faglig kvalitet i mit arbejde – jeg har under min uddannelse udført mere end 250 superviserede behandlinger.

En helt grundlæggende interesse i at kunne hjælpe andre bragte mig til Odense Fodplejeskole og min uddannelse som lægeeksamineret fodplejer.

"Hos mig vil du opleve oprigtig interesse for dig og dit behov for behandling – her er der nærvær som gør at du går herfra med en ro og følelsen af fødder der ”svæver”. Mine tilvalgsbehandlinger er set som ønsket om at give velvære i en travl hverdag samtidig med at de vil forbedre blodomløb, lindre gigtsmerter, og øge blodcirkulationen i fødder og ben. "

Der er mulighed for, at bestille tid under fanen "book tid" hvor du selv bestiller online - du er også meget velkommen til, at ringe til mig på mobil 21 45 00 22 - har jeg ikke mulighed for, at besvare dit opkald, kontakter jeg dig snarest muligt.Under fanen - Book en tid - har du mulighed for, at købe gavekort - du kan også bestille gavekort på mobil 21 45 00 22


"Hver torsdag er jeg at finde i Esbjerg hos Min Fodplejer v/Lone Brinch - hvor vi sammen tilbyder fodbehandlinger for to, på samme tid. I kan komme mand/kone kollega/nabo søn/datter veninde - ja der er mange muligheder. Se mere og book tid under fanen "Fodbehandling for to i Esbjerg"

Betalingsformer: Mobilepay - kontant - udstedte gavekort
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag Lukket Lukket
Tirsdag 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00
Onsdag 12:00 - 18:30 12:00 - 18:30
Torsdag Lukket Lukket
Fredag 09:00 - 16:00 09:00 - 16:00
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk