Velkommen

Book en tid

Velkommen til Mettes Fodpleje

Hos mig får du professionel pleje/behandling af dine fødder

Jeg hedder Mette Jakobsen og er uddannet lægeeksamineret Fodplejer på Odense Fodplejeskole, som er godkendt af brancheforeningen SADF.

Under min uddannelse har jeg udført over 250 superviserede behandlinger. Det sikrer dig en høj faglig kvalitet ved udførelsen af mit arbejde i klinikken.

En helt grundlæggende interesse i at kunne hjælpe andre bragte mig til Odense Fodplejeskole og min uddannelse som lægeeksamineret fodplejer.

Hos mig vil du opleve oprigtig interesse for dig og dit behov for behandling – her er der nærvær som gør at du går herfra med en ro og følelsen af fødder der ”svæver”. Mine tilvalgsbehandlinger er set som ønsket om at give velvære i en travl hverdag samtidig med at de vil forbedre blodomløb, lindre gigtsmerter, og øge blodcirkulationen i fødder og ben.

Der er mulighed for, at bestille tid under fanen book tid hvor du selv bestiller online - du er også meget velkommen til, at ringe til mig på mobil 21 45 00 22 - har jeg ikke mulighed for, at besvare dit opkald, kontakter jeg dig snarest muligt.

Betalingsformer: Mobilepay - kontant - udstedte gavekort