Behandlinger

Book en tid


BehandlingerFodbehandlinger


Fodbehandling alm. (60 min.)
Starter med blødgørende fodbad m/urtebadesalt. Hård hud samt evt. ligtorne fjernes og hælrevner behandles. Neglene klippes og neglebånd fjernes. Der renses op omkring neglen og neglehjørner rundes. Evt. nedgroede og fortykkede negle afhjælpes. Der afsluttes med negleolie, passende fodcreme samt let fodmassage.
365,-

Alm. fodbehandling (første gang) (75 min.)
Fodbehandling som i Alm. Fodbehandling (se alm. fodbehandling) Der er afsat 15 min. ekstra tid til, at få lavet en fodstatus og snakke om aflastninger eller indlæg - såfremt der måtte være brug for det.
365,-

Fodbehandling udvidet: (80 min.)
Hvis du har meget hård hud, mange hælrevner, mange ligtorne, negle der er meget fortykkede/deforme eller hyperkeratose tager behandlingen længere tid.
430,-

Luksus fodbehandling med peeling (95 min.)
Efter fodbehandlingen (se alm. fodbehandling) påføres dine fødder en peeling med havsalt fra Frankrig, peelingen fjerner døde hudceller og tilfører huden mineraler og fugt. Derefter fjernes peelingen blidt med vand og du kan læne dig tilbage i stolen mens du får en ca. 20 min. afslappende og afstressende fodmassage der også afspænder muskler og led i fødderne samt øger blodgennemstrømningen - der afsluttes med negleolie. Er du gravid - anbefales dene behandling ikke - da fodmassagen kan sætte fødslen i gang.
520,-

Fodbehandling med paraffin: (90 min.)
OBS: Skal bestilles 24 timer før behandlingen og behandlingen kan tidligst starte fra kl. 09:00, da Paraffin tager tid at forberede. Efter fodbehandlingen (se almindelig fodbehandling) påføres fødderne paraffinbehandlingen og du kan læne dig tilbage i stolen og slappe af de ca. 20 min. voksen virker. Paraffinvoks er en blød voks, der indkapsler fugten og næringsstofferne, så huden kan optage den. Anbefales hvis du har: Gigt/psoriasis/dårligt blodomløb/tørre og ømme fødder/ondt i led - og som velvære for dine fødder
500,-

Fodbehandling med fodmassage: (75 min.)
Efter fodbehandlingen (se almindelig fodbehandling) kan du læne dig tilbage i stolen og nyde de 15 min. afslappende og afstressende fodmassage der samtidig afspænder dine muskler og led i fødderne samt øger blodgennemstrømningen- Er du gravid - anbefales denne behandling ikke - da fodmassagen kan sætte fødslen i gang.
500,-

Fodbehandling - almindelig - med gelé hel farve (100 min.)
Efter fodbehandlingen (se almindelig fodbehandling) vælger du en farve fra farvepaletten. Gelé lakken holder i ca. 3-6 uger - først påføres en base, derefter den valgte farve i to lag og der afsluttes med en top lak. Mellem hvert lag lyses med UV-lys som gør at Gelé lakken er så holdbar.
550,-

Fodbehandling - almindelig - med Fransk kant: (110 min.)
Efter fodbehandlingen (se almindelig fodbehandling) påføres Gelé lak med Fransk kant - Gelé lakken påføres efter samme princip som under (fodbehandling - almindelig - med Gelé hel farve) - men her med den Franske kant i stedet for hel farve.
560,-

Aftagning af Gelé - (20 min.)
Kun i forbindelse med fodbehandlinger eller delbehandlinger
70,-

Delbehandling tånegle: (30 min.)
Starter med et blødgørende fodbad m/urtebadesalt. Dine negle klippes og neglebånd fjernes. Der renses op omkring neglen og neglehjørner rundes. Der afsluttes med negleolie og fodcreme.
250,-

Behandling af fodvorter: (15 min.)
Vorten/vorterne op til beskæres - der behandles med Silverin. Efter ca. 14 dage skal der igen beskæres og påføres nyt Silverin - du skal påregne 4-6 behandlinger. En fodvorte er en virus og jeg kan ikke garantere af vorten/vorterne forsvinder. Har du mange fodvorter - ring for at aftale tid, da det ikke kan nås inden for 15 min.
75,-

Bøjlebehandling af nedgroede negle: (20 min.)
Bøjlen er et composit der lægges i en lille pølse henover neglen. Den lyses med UV-lys og vokser med neglen ud. Behandlingen er helt smertefri og meget effektiv.
150,-

Voksbehandlinger


Voks af underben (30 min.)
Voksbehandling med voks fra Depilé - voksen er velegnet til alle hudtyper. Efter voksbehandlingen påføres creme, der virker beroligende på huden. Det er vigtigt, at hårene har en længde på 3-5 mm. for, at voksen kan få fat. Der vil gå 2-3 behandlinger før alle hår bliver fjernet hver gang. Ligesom det er vigtigt ikke, at du ikke selv barberer dine ben mellem behandlingerne.
200,-

Voks af hele ben - uden for trussekanten: (50 min.)
Se beskrivelse af voksfjerning under: voks af underben.
400,-
 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag 08:00 - 21:00
Onsdag 12:00 - 20:00
Torsdag Lukket
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk