Book en tid


Fodbehandling for to i EsbjergTidsbestilling for to personer

Du er nu i gang med at booke fodbehandlinger for to personer på samme tid i Esbjerg.Der kan bookes tider til par-fodbehandlinger:

Torsdage kl. 12 og kl. 14 og kl. 16 og kl. 18

Du kan også bestille en tid ved at kontakte mig på telefon +45 22323233 eller på mail: lone@minfodplejer.dk.
Ved ændring eller aflysning af jeres tid, bedes I kontakte mig hurtigst muligt.

Gavekort kan købes i klinikken eller nedenfor i højre side i den nederste gule bjælke. Personlig henvendelse i klinikken efter aftale, da jeg kan være optaget af behandlinger.

Vær opmærksom på:
• Når du booker online, kan du kun vælge en pakke type.
• Ønsker I forskellige behandlinger – så vælger I stadig kun en pakke type og skriver så i kommentar feltet (under dit telefonnummer) hvilken anden behandling som ønskes.
• Det betyder ingenting, at I vælger forskellige behandlinger med forskellig varighed – der er sat nok tid af til jer begge, så I kan følges ad.
Fodbehandlinger for to

Fodbehandling alm. for to (60 min.)

Fodbehandlingen er individuel og planlægges ud fra jeres fodstatus. Starter med blødgørende og plejende fodbad, beskæring af evt. hård hud, hælrevner og ligtorne. Jeres negle klippes, slibes og renses grundigt op evt. fortykkede/nedgroede negle afhjælpes. Behandlingen afsluttes med nærende negleolie og let fodmassage med den creme som passer til jeres fødder.

750,-Fodbehandling almindelig - med gelé hel farve for to (105 min.)

Dejlig fodbehandling som beskrevet ovenfor. Hertil gelé på tåneglene - helfarve, fra Bio Sculpture. Kommer under UV-lampe og holder sig skinnende flot i 4-6 uger.

1150,-Fodbehandling almindelig - med gelé fransk kant for to (105 min.)

Dejlig fodbehandling som beskrevet ovenfor. Hertil gelé på tåneglene - med den flotte franske kant fra Bio Sculpture. Kommer under UV-lampe og holder sig skinnende i 4 - 6 uger. Book behandlingen her

1250,-Fodbehandling m. paraffin for to (90 min.)

OBS. Skal bestilles 24 timer før behandlingen. I starter med en alm. Fodbehandling som beskrevet ovenfor. Herefter påføres paraffinbehandlingen, Paraffin er en blød voks, der indkapsler fugten, så huden kan optage den. Behandlingen er velegnet hvis du er plaget af: tørre og ømme fødder / gigt / psoriasis / ondt i led / dårligt blodomløb / dybe hælrevner (må ikke være blodige) / men også som ekstra selvforkælelse. Behandlingen efterlader dine fødder dejligt bløde.

1000,-Fodbehandling m. fodmassage for to (75 min.)

Almindelig fodbehandling som ovenstående. Hertil 15 min. beroligende fodmassage, hvor mange af fodens knogler og led vil blive berørt. Anbefales IKKE til GRAVIDE, da behandlingen kan sætte fødslen i gang.

1000,-Luksus fodbehandling m. peeling + massage for to (90 min.)

I starter med en almindelig fodbehandling derefter påføres en lækker Peeling med havsalt fra Frankrig, som fjerner de døde hudceller og tilfører huden mineraler og fugt. Peelingen fjernes blidt med vand og så kan I læne jer tilbage i stolen og nyde en dejlig og afstressende massage af underben og fødder. Massagen blødgører og afspænder musklerne samt forbedrer blodgennemstrømningen. Anbefales IKKE til GRAVIDE - da det kan sætte fødslen i gang.

1100,- 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag Lukket Lukket
Tirsdag 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00
Onsdag 12:00 - 18:30 12:00 - 18:30
Torsdag Lukket Lukket
Fredag 09:00 - 16:00 09:00 - 16:00
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk